چه کسی یک نان تازه ای که بر روی آن مربای انجیر خانگی خوش طعم، به همراه کره لذیذ قرار داده شده است را دوست ندارد؟ به هر حال مربا طعم بی نظیری به نان شما می دهد. به خصوص اگر با روش مناسبی تهیه شده باشد. بسیاری از افراد طرز تهیه مربای انجیر را نمی دانند و پس از درست کردن این مربا، از خوردن آن لذت نمی برند.

به همین خاطر، شاید تعداد کمی از مردم ایران علاقه مند به تهیه مربای انجیر باشند. در این مقاله می خواهیم، یک طرز تهیه ساده برای مربای انجیر را برای شما توضیح دهیم. بنابراین، اگر تا به حال تهیه مربای انجیر را امتحان نکرده اید، توصیه می کنیم که حتما با ما در ادامه این مقاله همراه باشید. طرز-تهیه-مربای-انجیر

مربای انجیر و اهمیت مصرف آن

انجیر یکی از میوه های خوش طعم و شیرین است که به وفور در شهرهای مختلف کشور ایران کشت می شود. انجیر می تواند به صورت تازه و یا خشک خریداری شود و مورد استفاده قرار گیرد. به همین خاطر، کاربرد انجیر در کشور ایران و کشورهای مختلف جهان بسیار متنوع است.

به خصوص اینکه این میوه مغذی، سرشار از آهن، مواد معدنی مختلف، ویتامین ها و ... می باشد. بهترین روش برای مصرف انجیر، روشی است که با کمک آن بتوان تازگی انجیر تازه را حفظ کرد و تا حد امکان، فواید این میوه مغذی را از دست ندارد. تهیه مربای انجیر خانگی به شما این امکان را می دهد تا با بهترین کیفیت، از خواص انجیر تازه در فصول مختلف سال بهره مند شوید.

البته انجیر باید به صورت خانگی به مربا تبدیل شود تا دارای مواد نگهدارنده و مواد مضر نباشد. اگر عاشق میوه انجیر هستید و دوست دارید در تمام سال آن را مصرف کنید، به شما توصیه می کنیم که حتما طرز تهیه مربای انجیر را دنبال کنید. قطعا با کمک این طرز تهیه می توانید یک مربای خوشمزه انجیر و با کیفیت داشته باشید. طرز-تهیه-مربای-انجیر-خشک

کاربردهای مختلف مربای انجیر و نحوه مصرف این مربای خوش طعم

شاید برای بسیاری از شما این سوال مطرح شود که چگونه می توان پس از تهیه مربای انجیر آن را سرو کرد. در پاسخ به این سوال باید به شما بگوییم که مربای انجیر مانند هر مربای دیگری می توانند به همراه نان و در کنار صبحانه شما خورده شود. همچنین، شما می توانید این مربا را به کلوچه، بستنی، شیرینی های مختلف، کیک تولد و دسرهای متنوع اضافه کنید و سپس میل کنید. مواد لازم برای تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر

یکی از مهم ترین کارهایی که برای داشتن مربای انجیر خوش طعم و خوش رنگ باید انجام دهید، خواندن یک طرز تهیه ساده برای مربای انجیر است. در حال حاضر، روش های مختلفی برای تهیه مربای انجیر وجود دارند. اما شما باید بر اساس بهترین طرز تهیه مربای انجیر، این مربا را تهیه کنید و مورد استفاده قرار دهید.

در ادامه مقاله، یک طرز تهیه مربای انجیر خوب و آسان را برای شما توضیح می دهیم. طبق این مراحل پیش بروید و یک مربای خوشمزه انجیر درست کنید. در نظر داشته باشید که تمامی این مراحل باید به درستی انجام شوند. در غیر این صورت، احتمال اینکه مربای شما خراب شود، وجود دارد! طرز-تهیه-مربای-انجیر-خانگی

  • انجیرها را آماده کنید!

در اولین مرحله، باید انجیرهایی که از فروشگاه تهیه کردین رو به خوبی بشویید. برای اینکه مربای شما خراب نشود، ابتدا اجازه دهید که انجیرها خیلی خوب خشک شوند و سپس اقدام به انجام مراحل بعدی کنید. اگر دوست داشته باشید، در این مرحله می توانید انجیرها را خرد کنید. اما لزومی برای خرد کردن انجیرها نیست.

برای اینکه شکل انجیرها پس از پخته شدن چروکیده و له شده نشوند، باید یک کار ساده قبل از پختن آن ها انجام دهید. یک سوزن تمیز بردارید و چند قسمت انجیر را سوراخ کنید. اگر این کار را برای تمامی انجیرها انجام دهید، شیره انجیر به طور کامل به داخل مربا وارد می شود و انجیرها گرد و زیبا باقی می مانند.

  • شیره مربا را آماده کنید.

حالا که انجیرها را آماده کردید، نوبت به آن رسیده که به سراغ آماده کردن شیره مربا بروید. برای این کار، شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب (با اندازه مورد نیاز) بریزید و اجازه دهید که شکر به صورت خود به خود روی حرارت متوسط حل شود. نیازی نیست که شکر را با قاشق در داخل آب در حال جوش هم بزنید. اجازه دهید که شکر با جوشیدن آب در آب حل شود تا قوام شیره مربا، افزایش پیدا کند.

  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، این کار را انجام دهید.

در مرحله سوم و بعد از اینکه ذرات شکر در داخل آب جوش حل شدند، نوبت به آن رسیده که اقدامات لازم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا را انجام دهید. برای این کار، نیاز است که مقداری جوهر لیمو به شیره در حال جوش اضافه کنید. بهتر است که جوهر لیمو به دیواره قابلمه اضافه شود تا آرام آرام داخل شیره حل گردد.

نکته بسیار مهم: در صورتی که جوهر لیمو در دسترس ندارید، نگران نباشید. شما می توانید به جای استفاده از جوهر لیمو، یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در شیره در حال جوش بریزید و اجازه دهید که آبلیمو به داخل شیره وارد شود.

  • نوبت اضافه کردن انجیرها است!

در مرحله چهارم، باید انجیرهای خشک شده و سوراخ شده با سوزن را داخل شیره ای که هنوز روی شعله قرار دارد، بریزید. دقت داشته باشید که شعله و حرارت باید متوسط باشد و بر اساس اندازه قابلمه تنظیم شود. نیازی نیست که هنگام اضافه کردن انجیرها، شعله را کم یا زیاد کنید. اجازه دهید که همزمان با پختن انجیرها، شیره نیز به قوام مطلوب برسد.

  • کف روی مربا را جمع کنید!

در این مرحله، لازم است که اجازه دهید تمامی انجیرها به طور کامل داخل شیره پخته شوند. زمانی که مربای شما در حال جوشیدن است، یک کف بر روی مربا ایجاد می شود. از فوت و فن های طرز تهیه مربای انجیر، می توان به برداشتن کف مربا از روی شیره مربا، اشاره کرد. شما باید با یک قاشق کف ایجاد شده بر روی مربا را بردارید. دقت داشته باشید که اگر این کار را انجام دهید، رنگ مربای شما قطعا کدر خواهد شد. طرز-تهیه-مربای-انجیر-اصل

  • مراحل آخر برای طرز تهیه مربای انجیر

حال به مراحل آخر طرز تهیه مربای انجیر رسیدیم. در این مرحله، باید صبور باشید تا شیره مربا کف کند و بالای قابلمه بیاید. زمانی که حباب های درشت روی شیره ظاهر شدند، یعنی مربا به قوام زیادی رسیده است. برای اینکه متوجه شوید شیره مربا غلظت مناسبی دارد یا خیر، می توانید ظرف مربا را کمی حرکت دهید. در صورتی که شیره مربا به آهستگی حرکت می کرد، شیره به قوام خوبی رسیده است و می توانید قابلمه مربای انجیر را از روی حرارت بردارید.

ولی اگر شیره رقیق بود و خیلی سریع حرکت می کرد، اجازه دهید که باز هم مربای انجیر بر روی شعله بماند. زمانی که شیره به قوام مطلوب رسید، شما باید مقداری از شیره ایجاد شده از مربای انجیر را داخل یک ظرف بریزید و اجازه دهید که این شیره داخل یخچال خنک شود. بعد از اینکه حرارت زیر مربای انجیر را خاموش کردید، کف ایجاد شده بر روی مربا را مجددا جمع کنید.

اجازه ندهید که هیچ کفی بر روی مربا باقی بماند و باعث کدر شدن رنگ مربای انجیر شود. در آخرین مرحله هم نیاز است که اجازه دهید مربا به طور کامل خنک شود. سپس، مربای انجیر را در ظرف مناسب و مد نظر خودتان بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

فواید مصرف مربای انجیر برای بدن

میوه انجیر فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. بدیهی است که اگر میوه تازه انجیر را خریداری کنید و مورد استفاده قرار دهید، می توانید از تمامی فواید انجیر بهره مند شوید. اما به هر حال، میوه انجیر از جمله میوه های فصلی است که امکان پیدا کردن آن در هر فصلی پیدا نمی شود.

با کمک بهترین طرز تهیه مربای انجیر، می توانید در هر ماه از سال، این میوه با کیفیت را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این در حالی است که بسیاری از خواص میوه انجیر با کمک پختن آن و نگهداری مربای انجیر در یخچال حفظ می شوند. پس اگر به میوه انجیر علاقه دارید، از خرید مربای انجیر از فروشگاه های خودداری کنید و از همین حالا برای تهیه مربای انجیر اقدام کنید. با طرز تهیه مربای انجیر ذکر شده، می توانید از تمامی خواص مربای انجیر خانگی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، بهره مند شوید.

  • کمک به زیبایی پوست صورت و بدن
  • کاهش چین و چروک های پوستی
  • موثر در رفع یبوست شدید به خصوص در کودکان
  • دارای ویتامین ها و مواد معدنی مختلف
  • درمان کننده بیماری سوء هاضمه
  • منبع غنی از پتاسیم، زینک، کلسیم و ...
  • کمک به پیشگیری از پوکی استخوان به دلیل داشتن ویتامین دی و کلسیم
  • کمک به درمان بواسیر
  • موثر در بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی
  • کمک به کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده آل

طرز-تهیه-مربای-انجیر-بسته-بندی

مربای انجیر را برای کودکان خود امتحان کنید!

بسیاری از کودکان علاقه ای به مصرف میوه انجیر ندارند. این در حالی است که بسیاری از کودکان از یبوست و بیماری های گوارشی رنج می برند و انجیر برای آن ها، یک میوه درمان کننده است. با توجه به اینکه بسیاری از کودکان به غذاهای شیرین و خوش طعم علاقه مند هستند، بهتر است که برای آن ها اقدام به تهیه مربای انجیر کنید. طبق طرز تهیه مربای انجیر خانگی، شما می توانید بهترین مربای انجیر را با کیفیت بالا تهیه کنید و به کودک خود بدهید.

در صورتی که کودک شما علاقه ای به خوردن مربای انجیر نشان نمی دهد، می توانید آن را به خوردن مربای انجیر با کیک و نان ترغیب کنید. اگر باز هم کودک شما علاقه ای به خوردن مربای انجیر خانگی نشان نمی دهد، می توانید مربای انجیر را با کمک ترکیبات دیگر به کودک خودتان بدهید. به طور مثال، دسرهای خوش طعم با مربای انجیر تهیه کنید، یا مربای انجیر را داخل کیک قرار دهید و یک سری کارهای خلاقانه دیگر که باعث شود کودک شما به خوردن مربای انجیر ترغیب شود. طرز-تهیه-مربای-انجیر-بهترین-صبحانه-مقوی

نکات مهم برای طرز تهیه مربای انجیر خوش طعم و خوش رنگ

تا به اینجای مقاله در رابطه با طرز تهیه مربای انجیر صحبت کردیم. اما شاید رعایت یک سری نکات به شما کمک کند تا بتوانید، یک مربای خوش رنگ و خوش طعم انجیر داشته باشید. در ادامه به فوت و فن های طرز تهیه مربای انجیر خانگی اشاره می کنیم.

  • بهتر است در هنگام خرید انجیر برای تهیه مربای انجیر دقت کنید. انجیرهای له شده و رسیده، گزینه خوبی برای تهیه مربا نیستند و باعث له شدن و شیرین شدن بیش از حد مربای شما می شوند.
  • در صورتی که دوست دارید، یک مربای خوش طعم و خوش بو داشته باشید، می توانید از یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل استفاده کنید. قط دقت داشته باشید که وانیل باید فقط چند ثانیه قبل از خاموش شدن حرارت به مربا اضافه شود تا باعث تلخی مربا نگردد.
  • نیازی نیست که پوست انجیرها را برای تهیه مربای انجیر بکنید. این کار باعث شل شدن انجیرها و له شدن آن ها در هنگام پخت می شود.
  • برای اینکه رنگ مربای شما کدر نشود، حتما با یک قاشق کف ایجاد شده روی مربا را جمع کنید. در صورتی که با هر بار جمع کردن، باز هم کف روی مربا ایجاد می شود، باز هم کف را با قاشق تمیز از روی شیره مربا جمع کنید.
  • اگر شیره مربا، رقیق باشد، مربا پس از گذشت مدت زمانی شکرک می زند. پس برای برداشتن مربا از روی حرارت عجله نکنید و اجازه دهید که شیره مربا به قوام مطلوب خودش برسد.
  • در صورتی که پس از خنک شدن انجیر مربا، متوجه شدید که شیره قوام لازم را ندارد، باید انجیرها را از داخل شیره مربا خارج کنید. سپس، مجددا شیره را روی حرارت ملایم بگذارید تا به دوام مطلوب برسد.

سخن پایانی در این مقاله سعی کردیم بهترین طرز تهیه مربای انجیر را به شما آموزش دهیم. اگر طبق تمامی مراحلی که ذکر کردیم، پیش بروید، می توانید یک مربای خوش طعم و خوش رنگ داشته باشید. با توجه به اینکه مربای انجیر می تواند فواید بسیار زیادی برای بدن داشته باشد، بهتر است که در فصل تابستان اقدام به تهیه آن کنید تا در فصل های دیگر سال میل نمایید.