شرکت انجیر

کارخانه تولید انجیر خشک با کیفیت درجه یک قیمت عالی

کارخانه-تولید-انجیر-خشک

این روزها یکی از محصولات مورد استفاده خانواده ها، میوه های خشک است. با رونق این صنعت، کارخانه تولید انجیر یا خشکبار اقدام به خشک کردن این محصولات به روش صنعتی می نماید. دستگاههای مختلفی برای خشک کردن میوه وجود دارد که با رعایت بهداشت می تواند در اسرع وقت بهترین میوه ها را به بازار عرضه کند. برای خشک کردن میوه باید تنها رطوبت آن با حفظ ویتامین ها از آن گرفته شود.
به صورت سنتی، میوه ها زیر نور خورشید قرار گرفته و در جریان طبیعی هوا خشک میشوند. در کارخانه تولید انجیر، با خشک شدن میوه، ارزش غذایی آن حفظ شده و تنها از حجم و رطوبت آن کاسته میشود. سرعت بالا، حفظ بهداشت و از بین رفتن باکتری ها از جمله مزیت های خشک شدن میوه در کارخانه است.کارخانه-تولید-انجیر-خشک12

خرید فله میوه توسط کارخانه

از آنجایی که در ایران میوه انجیر به وفور کشت میشود، انواع کارخانه تولید انجیر به راحتی میتوانند این میوه را از باغداران خریداری کنند. زمانیکه انجیر در حجم بالا از باغات خریداری میشود، شسته شده و به صورت برشهای یکسان یا به صورت کامل، در دستگاه قرار داده میشود.
دانه ها در سینیهای دستگاه خشک کن، در شرکت تولید انجیر خشک استهبان، چیده شده و طی مراحل مختلف به صورت یکنواخت خشک میشوند. مدت زمان خشک شدن انجیرها بسته به میزان رطوبت شان، متفاوت میباشد. معمولا میوه های آبدار در سایز درشت، به صورت همزمان با هم و میوههای بی آب و کوچک با هم در دستگاه قرار می گیرند. علت آن این است که در مدت یکسان به عمل بیایند.کارخانه-تولید-انجیر-خشک1

کارخانه تولید انجیر و گرید های مختلف میوه

هر چه کیفیت خشک کردن میوه نظیر انجیر در کارخانجات بالاتر باشد، خروجی آن با کیفیت تر و قیمت آن بالاتر خواهد بود. در کارخانه تولید انجیر در صورتی که دانه ها سرشار از آب باشند، ممکن است در طی خشک شدن بسیار نرم یا شل شوند. در صورتی که بیش از اندازه نارس باشند، محصول کیفیت لازم را از لحاظ طعم یا مزه نخواهد داشت.
مورد دیگر که در جذب مشتری بسیار موثر عمل میکند، رنگ دانه های انجیر خشک است. ممکن است طی خشک شدن میوه ها در آون یا فر، رنگ آنها برگشته و قهوه ای شود. خرید از کارخانه تولید انجیر معتبر باعث میشود، شما صاحب میوه های با کیفیت و سالم باشید. برخی برای حفظ بازار و جلوگیری از تیره شدن اسلایس های میوه، از اسید سیتریک و اسید اسکوربیک و آبلیمو استفاده میکنند. در واقع نوعی پیش تیماری کرده و مدت زمان خشک شدن را کاهش میدهند.کارخانه-تولید-انجیر-خشک

آدرس کارخانه تولید انجیر خشک در استهبان شهرک صنعتی

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Enter Captcha Here : *

Reload Image