نحوه نگه داری از انجیر خشک در مغازه و خانه تا 2سال
شنبه, 3 دی 1401 0
همه چیز درباره نحوه نگه داری از انجیر خشک
انجیر خشک یکی از مقوی ترین خشکبار می باشد. نحوه نگه داری از انجیر خشک می تواند مهم ترین اصل در مصرف و نگه داری طولانی مدت آن باشد. انجیر خشک دارای خواص زیادی است و می توان از آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون، رفع یبوست، پوکی استخوان و بسیاری از بیماری های دیگر استفاده کرد.
افراد با استفاده از روش های درست نگه داری از این خشکبار در خانه و مغازه، می توانند ماندگاری آن را بالا ببرند. نحوه درست نگه داری از این خشکبار باعث می شود که انجیر خشک از موش خوردگی، سفت شدن و تغییر طعم و بو دور بماند.
برای نگه داری انجیر خشک به مدت طولانی باید این خشکبار را در محیط های خشک، خنک، دور از نور آفتاب و رطوبت قرار داد. گفتنی است که بیشترین زمان برای نگه داری از این خشکبار 18 تا 24 ماه می باشد. قابل ذکر است که برخی از عمده فروشان مقدار زیادی از این خشکبار را در داخل انبارهای خود نگه داری می کنند. در این میان در زمان های خاصی از سال تغییر دما و رطوبت می تواند سبب ایجاد آفات مختلف در انبار شود. به همین دلیل عمده فروشان علاوه بر تنظیم مجدد دما و رطوبت انبار می توانند از قرص هایی که حاوی مواد شیمیایی خاصی می باشند، استفاده کنند.
این قرص های شیمیایی به از بین بردن رطوبت بیش از حد محل نگه داری از این نوع خشکبار و همچنین جلوگیری از ورود آفات و حشره های موذی به داخل انبار کمک می کنند.
نحوه نگه داری از انجیر خشک در خانه و مغازه
استفاده از کارتن می تواند بهترین روش برای نگه داری از این نوع خشکبار در مغازه ها و فروشگاه ها باشد. کارتن ها از تعداد زیادی کاغذ تشکیل شده اند که به راحتی خشک می شوند و با بسته شدن درب آنها، فضای داخل آنها تاریک می شود. کارتن از تابیدن نور آفتاب و ورود رطوبت به مواد داخل آن جلوگیری می کند و فضای تاریک موجود در آن مانع ورود حشرات و حیوانات موذی می شود.
به همین دلیل بسیاری از فروشگاه ها و مغازه ها از این روش برای نگه داری از این نوع خشکبار استفاده می کنند. آنها با توجه به حجم انجیر خشک خود یک کارتن مناسب را انتخاب می کنند. سپس کف کارتن را با کاغذ و روزنامه می پوشانند و انجیرهای خشک شده را در نایلون می ریزند و در کارتن قرار می دهند. در مرحله بعد دوباره با یک کاغذ و یا روزنامه روی انجیرها را می پوشانند و سپس درب کارتن را می بندند. سپس کارتن حاوی این خشکبار را در یک فضای خنک و دور از رطوبت قرار می دهند.
اما برخی از افراد انجیر های خشک شده خود را در خانه نگه داری می کنند. برای نگه داری انجیرهای خشک در خانه باید سعی شود که رطوبت آنها در یک حد نرمال باقی بماند. به همین دلیل بسیاری از افراد این نوع خشکبار را در ظرف های شیشه ای که هیچ هوایی را در آنها جریان ندارد، قرار می دهند.
سپس ظروف شیشه ای خود را در محل های خشک، خنک و تاریک قرار می دهند. البته در بسیاری از موارد در خانه ها نیز از کارتن برای نگه داری از این نوع خشکبار استفاده می شود.
طزر نگه داری از انجیر در فریزر و یخچال
در بسیاری از موارد افراد این نوع خشکبار را در سردخانه (یخچال) و همچنین فضای فریزر نگه داری می کنند. ماندگاری این نوع خشکبار در این فضاها می تواند بیشتر از یک سال باشد. در ادامه مطلب نحوه نگه داری از انجیر خشک می توانیم بگوییم که برای نگه داری در سردخانه، باید این نوع خشکبار در ظروف شیشه ای درب دار ریخته شود. قابل ذکر است که هیچ هوایی وارد این ظروف شیشه ای نمی شود و انجیر ها سفت نمی شوند و خوردن آنها راحت است. برای نگه داری آنها در فریزر نیز می توان از همین ظرف های شیشه ای استفاده کرد. گفتنی است افراد باید دقت کنند که در صورت نگه داری این نوع خشکبار در فریزر حتما آن را از نایلون خارج کنند. زیرا نایلون رطوبت را به خود جذب می کند و در نتیجه این نوع خشکبار طعم خوب خود را از دست می دهد.
افراد باید دقت کنند که دمای فریزر برای نگه داری از این نوع خشکبار بین منفی دو تا منفی چهار درجه سانتی گراد باشد. در ادامه مطلب نحوه نگه داری از انجیر خشک می توان گفت که خیلی از افراد کابینت ها را به دلیل تاریک بودن، محل خوبی برای نگه داری از این خشکبار عنوان می کنند، در صورتی که اینگونه نمی باشد. درست است که فضای کابینت تاریک می باشد، اما خنک نیست و دمای بالایی دارد، به همین دلیل نگه داری این خشکبار در کابینت سبب فاسد شدن آن می شود.
نحوه خرید انجیر و ارتباط با ما
خرید بهترین انجیر خشک استهبان با قیمتی مناسب بصورت عمده و خرده از بزرگترین تولید کننده گان انجیر و باغداران جهت خرید و مشاوره لیست قیمت انجیر با ما در ارتباط باشید.