کارخانه بسته بندی انجیر خشک استهبان 10مدل مختلف
شنبه, 3 دی 1401 0
به قدری وسعت تولیدات انجیر در ایران زیاد است که برای حفظ و نگهداری از آنها باید از انواع کارخانه بسته بندی انجیر بهره برد. برندهای مختلفی را در فروشگاه های عرضه مواد غذایی شاهد هستیم که به کار بسته بندی و عرضه میوه های خشک فعالیت دارند. هر برند بسته به اینکه از چه نژاد انجیری در بسته بندی استفاده کرده است، از شهرتی متناسب با کیفیت آن نژاد برخوردار است.
اما همه ما میدانیم که مشهورترین و محبوب ترین انجیر خشک در بازار انجیر استهبان است. بیش از دو سوم زمین های این منطقه زیر کشت انجیر قرار دارد. و کارخانه بسته بندی انجیر استهبان، به دلیل استفاده از این نژاد از کیفیت بالاتری برخوردار است. به صورت سنتی و صنعتی انجیرهای استهبان بسته بندی شده و راهی بازارهای داخلی و خارجی میشوند. از لحاظ ظاهری دارای رنگ روشن و اندازه های یکسان هستند و در گرید های مختلف بسته بندی میشوند.
گرید های انجیر در فروشگاه های خشکبار
هنگام خرید، ما با انجیرهای به ظاهر یکسان و قیمت های متنوع روبرو هستیم. بسته به اینکه کارخانه بسته بندی انجیر از چه انجیری برای تولیدات خود بهره برده، قیمت متفاوتی را روی بستهها درج میکند. انجیرهای استهبان به دلیل طعم و ارزش غذایی بالایی که دارند، معمولا قیمت شان از سایر انجیرها بالاتر است.(قیمت انجیر خشک)
علاوه بر این موضوع، هر بسته مبتنی بر گریدی از میوه که در بر دارد، قیمت متفاوتی خواهد داشت.
انجیر گرید AAA : انجیرهای گرید 3A دارای قطر 24 تا 28 میلیمتر هستند که باز، بسته به اینکه پرک یا بسته باشند، قیمتشان متفاوت میشود. چنانچه در کارخانه بسته بندی انجیر از انجیرهای پرک برای بسته بندی انجیرهای 3A استفاده شده باشد قیمتشان بالاتر تعیین خواهد شد.
انجیر گرید AA : انجیر های گرید 2A نیز مانند انجیرهای دسته بالا به دو صورت پرک و بسته، بسته بندی میشوند. قطر آنها 20 تا 22 میلیمتر است که دارای سایز کوچکتری نسبت به انجیرهای 3A هستند. اما کیفیت انجیرها هرگز نباید متفاوت بوده و همگی باید سالم باشند.
انجیر گرید A : معمولا انجیرهای بسته بندی، برای مراسمات و جشن ها سفارش داده میشوند. انجیرهای A دارای سایز 18 تا 20 میلیمتر بوده و از لحاظ رنگ ممکن است 45 درصد رنگ تیره باشند.
دستگاه های بسته بندی در کارخانه بسته بندی انجیر
کارخانه بسته بندی انجیر از خط تولید پیشرفته برخوردار است که دستگاه های آن شامل موارد زیر میباشد: دستگاه های حرارتی جهت خشک کردن محصول، دستگاه های تفت و مزه دار کردن محصول. طعم زن، بالابر و کنترل کیفی محصول از لحاظ سایز ، پرکن بسته ها و غیره از جمله دستگاه های کارخانه بسته بندی انجیر هستند.
همانطور که در بالا گفته شد بسته های انجیر حاوی سایزهای مختلف دانه انجیر هستند. دستگاه سرند مخصوص بسته بندی گرید های مختلف میباشد. با ایجاد لرزش می تواند دانه های غیر یکسان را از هم جدا کرده و آنها را برای بسته بندی آماده کند.