انجیر خشک مرغوب درجه 1 استهبان
دوشنبه, 5 دی 1401 0
آیا میدانید برای خرید انجیر خشک مرغوب باید چه ویژگی هایی را در دانه ها بررسی کرد؟ زمانی که انجیر خشک را به صورت ظاهری بررسی می کنید، به صورت یکجا عوامل مختلفی را مشاهده می کنید که روی تصمیم گیری شما برای خرید یا عدم خرید تاثیر می گذارد.
انجیر در سایزهای مختلف به تولید میرسد که در بسته بندی های مختلف به بازار عرضه میشود. رنگ میوه از دیگر عوامل است که هر کس بسته به سلیقه ای که دارد می تواند آن را انتخاب کند. شکل ظاهری میوه اعم از پرک بودن یا غنچه بودن انتهای میوه نیز از دیگر عوامل میباشد.
انجیر خشک مرغوب باید از لحاظ طعم و مزه نیز شیرین و خوشمزه باشد. انجیر خوراکی باید آبدار، درشت و دارای بافت نرم و گوشتی باشد. زمانی که انجیر نارس باشد، میوه سفت بوده و کمی ترش مزه میباشد.
انجیر رسیده، آبدار و شیرین است و مورد استقبال اکثر مصرف کنندگان است. انجیرهای تیره نیز از دیگر انواع انجیر هستند که نسبت به انجیرهای زرد از محبوبیت کمتری برخوردار هستند. سایزهای مختلف انجیر
انجیر استاندارد سایزهای مختلف انجیر به صورت درشت، متوسط و ریز در بسته بندی های مختلف در بازار خشکبار عرضه میشود. انجیر خشک مرغوب انجیری است که فارغ از سایزی که دارد، از طعم رسیده و شیرین برخوردار می باشد. از جمله اندازه های مختلف دانه های انجیر به صورت زیر میباشد:
انجیر خشک مرغوب پرک :
انجیر پرک از جمله انجیرهای لوکس بازار است که بیشتر برای برگزاری مراسمات و مهمانی های اداری استفاده میشود. مصرف آن برای کسانی که از نظر اقتصادی در رده متوسط و پایین هستند و دوست دارند این محصول را به صورت روزانه مصرف کنند، کمی گران میباشد. برای مصرف انجیر خشک مقرون به صرفه می توان از انجیر های ریز و غنچه با قیمت مقرون به صرفه استفاده کرد.
انجیر خشک مرغوب AAA :
این دسته از انجیرهای خشک شامل دانه هایی با قطر 24 تا 28 میلیمتر است. این دانه ها درشت بوده و میتواند به صورت پرک، چاکدار و بسته عرضه گردد.
انجیر خشک AA :
این دسته از انجیر، شامل دانه هایی با قطر 22 تا 24 میلیمتر است. در این بسته بندی، نزدیک 25 درصد انجیر تیره قرار میگیرد که بیش از این، جز استاندارد این بسته بندی نمیباشد.
انجیر A :
ریزترین دسته انجیرهای خشک، به این مدل انجیر خشک تعلق دارد. دانه هایی با سایز 14 تا 20 میلیمتر در این بسته بندی قرار دارد. نزدیک 45 درصد از دانه ها تیره بوده و بیش از این مقدار نباید انجیر تیره در بسته بندی قرار گیرد.