انجیر قهوه ای و انجیر خشک درجه 3
دوشنبه, 5 دی 1401 0
یکی از کشورهایی که انجیر قهوه ای آن معروف است، کشور ترکیه میباشد. نام دیگر این انجیر، انجیر سیاه یا بنفش است. از لحاظ طعم و مزه با انجیرهای سبز و زرد متفاوت است. انجیرهای زرد بسیار شیرین و دلپذیر هستند و تازه و خشک شده آنها بسیار مورد استقبال خریداران میباشد. انجیرهای سیاه رنگ با توجه به خواص بسیاری که دارند، کمتر مورد استقبال واقع میشود.
انجیر قهوه ای دارای طعمی شیرین و بافتی نرم است که سرشار از آنتی اکسیدان میباشد. اولین خواستگاه نهال انجیر قهوه ای که به سایر دنیا نیز صادر میشود، کشور ترکیه است. درون میوه انجیر سیاه، سرخ رنگ است و دانه زیادی دارد.
برخی از نژادها ترش مزه بوده و برخی دیگر بسیار شیرین میباشد. از این میوه برای خشک شدن نیز استفاده میشود. اما اکثر افراد به دنبال انجیرهای سفید خشک شده هستند زیرا از ظاهر بهتری برخوردار میباشند.
از انجیر قهوه ای جهت تولید مربا و سایر فرآورده استفاده می شود که مصرف آن در صنایع دارویی و آرایشی و بهداشتی نیز زیاد میباشد.
تفاوت قیمت انجیر قهوه ای و سفید
قیمت انجیر سفید و انجیر قهوه ای متناسب با قیمت روز بازار تعیین میشود. قیمتی که باغدار محصولات خود را به فروش میرساند با قیمتی که توزیع کنندگان در شهری دیگر میوه را ارائه میدهند متفاوت میباشد.
برای اینکه بتوانید انجیر قهوه ای را با قیمت مناسب و بدون سود کاذب خریداری کنید، توصیه میشود به نحوه خرید خود دقت نمایید. اولین گام در داشتن میوه های سالم و با کیفیت خرید از فروشگاه های معتبر ارائه انجیر تازه و خشک میباشد. خرید اینترنتی از سایت های ارائه میوه انجیر، میتواند برای خریدار بسیار ارزانتر تمام شود.
با توجه به رواج سایت های اینترنتی، بسیاری از باغداران به جای فروش محصولات خود به دلالان، اقدام به فروش مستقیم آن کرده اند. زمانی که واسطه ها از بین خریداران و فروشنده حذف شوند، سود کاذب نیز حذف شده و به راحتی از هر کجای کشور میتوان با مناسب ترین قیمت به منبع اصلی تولید انجیر متصل شد.
علت قهوه ای شدن انجیر
انجیر قهوه ای در دو دسته در بازار موجود است. یکی از این دسته ها، انجیرهایی هستند که به صورت طبیعی، نژادشان قهوه ای بوده و تازه و خشک شده آنها به رنگ سیاه میباشد. دسته ی دیگر انجیرهای سفید و سبز هستند که در حین خشک شدن، به مرور زمان رنگ پوستشان قهوه ای میشود.
قیمت انجیر قهوه ای از انجیرهای سفید اندکی کمتر است، زیرا انجیرهای سفید از محبوبیت بالایی بین نژادهای انجیر برخوردار است. اما برای اطلاع از قیمت انجیرها، باید به منابع اصلی و یا سایت های ارائه انجیر خشک و تازه مراجعه کنید و قیمت روز را بپرسید. از جمله دلایلی که موجب میشود انجیرها به مرور زمان قهوه ای شوند، مجاورت با اکسیژن هوا و آنزیم های مختلفی است که در این روند نقش دارند.
安吉尔泰克贸易 شرکت بازرگانی انجیر تک