انجیر صد یک پرک چیست؟
دوشنبه, 5 دی 1401 0
انجیر صد یک پرک چیست؟
در دنیای خرید و فروش انجیر، با انواع درجات و کیفیت ها روبرو هستیم که انجیر صد یک پرک در بالاترین رده خشکبار قرار دارد. اصطلاح صد یک به انجیرهای لوکس، درشت و درجه یک اطلاق میشود که به گونه های مختلف دسته بندی میشود. انجیر صد یک پرک، به انجیرهایی گفته میشود که به اندازه ای انتهایشان باز شده است که به شکل گل هشت پر در آمده است.
درون این انجیرها کاملا هویداست و به دلیل شکل خاص و زیبایی که دارند، مورد استقبال خریداران واقع میشود. قیمت آنها بالاتر از سایر رده ها تعیین می شود که بیشتر برای مهمانی ها و مناسبات اداری و رسمی تهیه میشود. البته میتوان از آن برای آجیل های درجه یک استفاده کرد، اما برای مصرف روزانه برای کسانی که قیمت محصول برایشان مهم است مناسب نمیباشد.
انجیرهای گل و غنچه در رده بعدی از انجیر صد یک پرک قرار میگیرد که در ادامه حول تفاوت های آنها صحبت میشود. انجیر گل در واقع همان انجیر پرک است با این تفاوت که شکاف انتهای آن کمتر از انجیر کاملا پرک شده است. درون انجیر گل پیداست و به راحتی میتوان سلامت و آفت زدگی درون دانه را تشخیص داد. در نهایت با انجیرهای غنچه روبرو هستیم که درون آنها پیدا نیست و باید برای خرید انجیر سالم به فروشگاه های معتبر مراجعه نمایید. انجیرهای غنچه خود به سه دسته تقسیم میشوند که هر کدام دارای سایز مخصوص خود میباشند.
درجه بندی انجیر صد یک غنچه
انجیر صد یک پرک که در بالای لیست قیمت و کیفیت انجیرهای خشک قرار میگیرد برای برگزاری مهمانی ها و صادرات استفاده میشود. کسانی که دوست دارند انجیر خشک را به صورت مکرر و روزانه به عنوان مکمل غذایی استفاده کنند می توانند انجیر خشک خود را از بین انجیرهای غنچه خریداری کنند. انجیر غنچه درشت، متوسط و ریز به صورت جداگانه در گریدهای مشخص بسته بندی شده و به بازار ارائه میشوند.
اولین گرید انجیر غنچه، AAA است که در آن دانه های با قطر 24 تا 28 میلیمتر دسته بندی میشوند. در رده بعدی انجیرهای AA با قطر 22 تا 24 میلیمتر قرار میگیرند. در نهایت انجیرهای ریز با گرید A هستند که دارای قطر 18 تا 22 میلیمتر میباشند.
انجیر صد یک پرک در رنگ های روشن، تیره و انجیرهای سبز که درونشان قرمز رنگ میباشد به فروش میرسد. هر کس با هر سلیقه ای که دارد میتواند مدل مورد نظر خود را خریداری کند و به مصرف برساند. در بین نژادهای مختلف انجیر، نژاد استهبان از سایر نژادها برتر بوده و می توان انجیرهای با بافت نرم و شکل ظاهری زیبا را با قیمت بالاتر اما کیفیت بسیار مناسب تهیه نمود.