انجیر خشک ممتاز اعلا گوشتی و توپر درجه 1
شنبه, 3 دی 1401 0
انجیر میوه ای است که به دلیل طعم بی نظیر آن میتوان آنرا به طرق مختلف استفاده کرد. انجیر خشک ممتاز از جمله قدیمی ترین راه های مصرف این میوه و بهره مندی از خواص فراوان آن است. به انجیری ممتاز می گویند که از هر لحاظ کیفیت و استاندارد لازم را داشته باشد. از نظر ظاهری انجیر اعلا دارای بافت نرم و گوشتی بوده و گلابی شکل میباشد.
نه زیاد آبدار است که له شود و نه زیاد سفت و خشک است که روی طعم آن تاثیر منفی بگذارد. انجیر خشک ممتاز به صورت چیپس میوه، خشکبار، مربا، مارمالاد، مسقطی و پودر، حتی سرکه و شیره در خانه ها استفاده میگردد. مورد دیگر که شاید به شما ایده ای جهت استفاده ی متفاوت از انجیر بدهد، استفاده از انجیر به همراه مغز میباشد. میتوانید انجیر را با پوست یا بدون پوست، همراه با مغز مصرف نمایید. میتوانید مغزها را کوبیده و درون آن را پر کنید و بگذارید در آفتاب تا خشک شود. به فراورده ی حاصل جوز می گویند.
آیا انجیر خشک ممتاز درشت است؟
وقتی از انجیر خشک ممتاز صحبتی به میان می آید، عده ای فکر می کنند این انجیر باید حتما درشت باشد تا ممتاز به حساب آید. اما چیزی که باید بدانید، ویژگی هایی است که یک انجیر اعم از ریز بودن باید داشته باشد، تا ممتاز به شمار آید. مهمترین ویژگی طعم محصول و نرمی بافت آن است. انجیری که خشک میشود، باید به اندازه کافی آبدار و شیرین باشد تا بعد از خشک شدن، نرم بوده و برای خوردن مناسب باشد.
البته داشتن بافت نرم و گوشتی نیز در ممتاز شدن انجیر خشک بی تاثیر نیست. انجیر استهبان که بهترین انجیرهای زرد است برای خشک شدن بسیار مناسب میباشد. هم از بافت لازم برخوردارند، هم طعم خوبی دارند و هم آب کافی در این شهرستان در اختیار این درخت است تا میوه از آن استفاده کند.
انجیر ممتاز را از چه فروشگاهی خریداری کنیم؟
علاوه بر خود انجیر و نژاد آن تاریخ مصرف و فروشگاهی که از آن انجیر تهیه می کنیم نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر انجیر خشک ممتاز، سفت شود، اگر چه تا حدودی ارزش غذایی و طعم آن حفظ می شود، اما آن نرمی لازم که برای خوردن مناسب است را نخواهد داشت. فروشگاه های معتبر ضمانت کالا داشته و تعهد کاری دارند. برای فروش انجیر امسالی و یا پارسالی، درجه کیفی و واقعیت مسئله را گفته و از فروش محصول بی کیفیت به جای انجیر ممتاز خودداری می کنند.