شرکت بسته بندی انجیر درجه 1 رقابت تنوع کالاها و دستگاههای پیشرفته
شنبه, 3 دی 1401 0
در حوزه تولید و توزیع انجیر خشک، بدون استفاده از دستگاه های صنعتی افزایش ارزش افزوده امکان پذیر نمیباشد. از آنجایی که ایران در رده پنجم تولید انجیر در دنیا قرار دارد، شرکت بسته بندی انجیر برای کمک به تولیدات باغداران نیاز است. انجیر تازه بعد از مدت زمان کوتاهی مستعد ترشیدن و خراب شدن میباشد.
لیست قیمت انجیر خشک
برای حفظ سرمایه باید از دستگاه های صنعتی برای خشک کردن انجیر یا تولید فرآورده های دیگر استفاده کرد. دستگاه های مختلفی در طول خط تولید و شرکت بسته بندی انجیر استفاده میشود تا بدون دخالت دست، محصولات بسته بندی گردند. مهمترین وسیله در خط تولید، دستگاه جداسازی دانه ها از لحاظ سایز، اندازه و رنگ است.
مزیت بسته بندی انجیر
انجیر یک میوه فساد پذیر است که سرعت فاسد شدن آن به صورت تازه و خشک بسیار بالاست. شرایط نگهداری آن باید مهیا باشد تا بتوان آن را برای مدت زمان زیادی حفظ کرد. در شرکت بسته بندی انجیر با دستگاه های مختلف می توان بسته بندی را انجام داده و از دانه ها در برابر رطوبت و گرما محافظت کرد. آلودگی بحث دیگری است که در صنایع بسته بندی به آن توجه می شود. و جهت حفظ بهداشت بسته بندی را به صورت مکانیزه انجام میدهند.
خصوصیات بسته بندی انجیر
زمانی میتوان یک بسته بندی را استاندارد حساب کرد که دارای خصوصیات لازم باشد. در شرکت بسته بندی انجیر، جنس بسته باید به گونه ای انتخاب شود که مانع از نفوذ رطوبت به داخل آن شود. میزان نفوذ نور خورشید به داخل بسته نیز باید کنترل شود. تا حدودی باید تحمل حرارت را داشته و به سرعت بسته و مواد درون آن از بین نرود.
هزینه ی مضاعفی بابت نوع بسته بندی نباید به مصرف کننده تحمیل شود. قیمت آن ارزان اما کیفیت آن بالا باشد. رطوبت و اکسیژن به هیچ وجه نباید کیفیت مواد داخل بسته بندی را تحت تاثیر قرار دهد. در آخر باید در برابر ضربه مقاوم باشد و از لحاظ سلامت از مواد مناسب تشکیل شده باشد.
ضمانت شرکت بسته بندی انجیر نکته ی مهمی که هنگام خرید از یک برند به صورت خرد و عمده باید مورد توجه قرار گیرد. میزان ضمانتی است که برند روی محصولات خود دارد. هر برند باید در جهت کیفیت محصولات خود پاسخگو بوده و در صورت بروز هر گونه مشکل، جنس را ضمانت نماید. وجود مشکل در محصولات خوراکی علاوه بر ضررهای مالی باعث ضررهای جانی نیز میشود. شرکت بسته بندی انجیر یا شرکت توزیع کننده محصول با برند مخصوص، باید تضمین کننده این موضوع باشد.