جهت خرید و مشاهده پودر انجیر کال برای گوشت کلیک کنید

آیا تا بحال چیزی در مورد خاصیت انجیر برای طبخ مواد غذایی شنیده اید؟ زمانی که انجیر خشک میشود میتوان آن را تبدیل به پودر کرده و از آن برای ترد کردن کباب استفاده کرد. پودر انجیر کبابی برای گوشت استفاده شده و سبب میشود گوشت پوک شده و بهتر پخته شود. زمانی که گوشت سفت باشد کباب حاصل از آن خوشمزه نشده و برای بهتر پخته شدن آن روی آتش، مقداری از پودر انجیر کبابی را به آن اضافه می کنند. این فرآورده در فروشگاه های تخصصی ارائه انجیر خشک و مشتقات آن به فروش میرسد.

به راحتی می توانید این محصول را در حجم مورد نظر خود سفارش دهید. اگر به تازگی و زمان تولید این پودرها اطمینان ندارید، حجم مشخصی از انجیر خشک را سفارش داده و خود اقدام به تولید پودر انجیر خشک نمایید.

به طور کلی پودر انجیر از میوه های زرد و خوش رنگ و اعلا همچنین انجیرهای درجه چندم تولید میشود. حین خرید پودر انجیر کبابی کار سختی است که تشخیص دهید، این محصول از انجیر درجه چندم درست شده است. با خرید انجیر درجه یک میتوانید از پودر حاصل مطمئن بوده و خرید خود را ارزان تر انجام دهید.Mohammad Shoja

پودر انجیر از نژادهای مختلف

انجیر در سراسر ایران کشت شده و به خوبی به رشد میرسد. بهترین نژادی که در ایران می روید و به سایر کشورها نیز صادر میشود، انجیر استهبان است. برای تهیه پودر انجیر کبابی از محصولات استهبان، میتوانید به صورت عمده انجیر را از این شهرستان تهیه نمایید. خرید مستقیم و اینترنتی از باغداران این خطه یا فروشگاه های ارائه دهنده انجیر عمده، میتواند بسیاری از هزینه های شما علی الخصوص سود کاذب دلالان را  صفر برساند. علاوه بر آن میتوانید پودر آماده را خریداری کرده و با اطمینان خاطر مورد مصرف قرار دهید. جهت خرید پودر انجیر کبابی آماده لازم است در انتخاب برند و فروشگاه ارائه دهنده محصولات دقت حاصل نمایید.Mohammad Shoja

پودر انجیر کبابی ارزان

پودر انجیر بر خلاف انجیر خشک خوراکی، نیاز نیست که از انجیرهای درجه یک و درشت درست شده باشد. چیزی که مهم است، تازگی و عدم خرابی درون میوه میباشد. پودر انجیر کبابی میتواند از انجیرهای ضایعاتی درست شده باشد و همچنین میتواند از انجیر سوپر لوکس اعلا به دست آمده باشد.

انجیر ضایعاتی همان انجیرهای گنجشک خورده ای هستند که از بسته بندی در گریدهای اعلا جا می مانند. از انجیرهای گنجشک خورده تازه برای تولید سرکه و از انجیرهای ضایعاتی خشک برای تولید پودر و آرد انجیر استفاده میشود. انتخاب با شماست که از چه انجیری برای تولید پودر انجیر کبابی استفاده کنید. حجم مورد نیاز و مورد مصرف شما و صرفه اقتصادی آن میتواند در انتخاب نوع انجیر تاثیرگذار باشد.