انجیر 101 استهبان کیفیت عالی
دوشنبه, 5 دی 1401 0
شهر استهبان نامی پرآوازه است که همگان در حوزه خرید و فروش انجیر با آن آشنا هستند. اگر به دنبال خرید انجیر 101 استهبان هستید، بهتر است خرید خود را از مراکز معتبر انجام دهید. با توجه به حجم بالای تولید این شهرستان، میتوانید به راحتی خرید خود را با قیمت مناسب درب منزل تحویل بگیرید.
اما انجیر 101 استهبان به چه معناست ؟ انجیر 101 با نام تخصصی انجیر 3AS نیز در بازار به فروش میرسد. در واقع سفید ترین و درشت ترین انجیر های یک باغ با نام انجیر 101 بسته بندی میشود. این انجیرها با قیمتی بالاتر از سایر دسته بندی ها به فروش میرسد. انجیر صد و یک، برای برگزاری مهمانی ها و مجالس خریداری میشود. بسته به حجمی که در هر بسته بندی در نظر گرفته شده است، قیمت آن تعیین میشود. قیمت هر کیلو انجیر 101 استهبان در بازار را میتوان از طریق مراکز توزیع انجیر خشک پرس و جو کرد.
ویژگی های انجیر 101 استهبان
انجیر استهبان نژادی مقاوم است که در برابر آفاتی که درخت انجیر را تهدید می کند، تاثیر پذیر نمیباشد. انجیر 101 استهبان و سایر درجات انجیر این منطقه با کیفیت بالا به تولید میرسد. دانه های انجیر در این منطقه مدت زمان طولانی به درخت می ماند و برای رشد نیاز به کود ندارد.
عدم استفاده از کود طبیعی و شیمیایی برای رشد انجیر در استهبان سبب می شود محصولات به صورت ارگانیک رشد کرده و به تولید برسند. به دلیل ارگانیک بودن انجیرهای این منطقه، کشورهای اروپایی و آسیایی به مشتریان انجیر استهبان تبدیل شده اند. از جمله کشورهایی که خواهان این انجیر هستند میتوان به کشور چین، تایلند و سایر کشورهای آسیای شرقی ، ترکیه و کشورهای عربی اشاره کرد.
انجیر 101 استهبان، به دو صورت پرک و غنچه به بازار عرضه میشود. سایز دانه های این گرید، 24 تا 28 میلیمتر است. بی دانه بوده و به دلیل حاصلخیز بودن زمین های کشاورزی استهبان میوه های این منطقه بسیار آبدار و نرم میباشد.
انواع انجیر استهبان
انجیرهای به دست آمده از یک باغ انجیر، به دسته های مختلف تقسیم میشود که هر کدام بسته به سایز و رنگی که دارند قیمت گذاری میشوند. انجیر 101 استهبان، انجیر AAA ، AA ، A و AB از جمله گریدهایی است که دانه ها با آن دسته بندی میشوند. انجیر 3A به مجموعه دانه هایی با سایز 24 تا 28 میلی متر گفته میشود که به دو صورت پرک و غنچه عرضه میشود. انجیر AA به دانه هایی گفته میشود که با سایز 20 تا 22 میلی متر دسته بندی میشوند. انجیرهای A نیز دارای سایز 18 تا 22 میلی متر هستند. به طور کلی قیمت انجیرها از سایز درشت به ریز کاهش می یابد.