دانستن طبیعت انجیر از دو جهت برای شما مفید خواهد بود.اولاً اگر طبع او خلاف خلق و خوی شماست، مطمئن می شوید که خلاف روحیه شما نیست و البته بسیار کمک کننده خواهد بود. ثانیاً اگر شبیه مزاج شماست بدانید که باید از انجیر برای خوش خلقی استفاده کنید. همچنین اگر نمی دانید انجیر چیست، در این مقاله با آن آشنا خواهید شد. انجیر یکی از خوشمزه ترین میوه ها در تابستان است. این میوه بهشتی فواید و خواص بسیاری دارد که در مقاله ای درباره خواص انجیر به طور کامل ارائه کرده ایم. و در مورد بهترین انجیر خشک موجود در ایران توضیح داده خواهد شد.

Mohammad Shoja

حال می خواهیم به بررسی طبع انجیر از دیدگاه طب سنتی بپردازیم. انجیر گرم است یا سرد؟ می توانید ویدیوی کوتاه زیر را مشاهده کنید و با ماهیت انجیر آشنا شوید و همچنین می توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

از نظر طب سنتی انجیر چه تازه و چه خشک گرم و مرطوب است. این بدان معناست که افراد با طبع گرم باید هنگام خوردن انجیر یا استفاده از مکمل های انجیر در کنار انجیر تعادل برقرار کنند.

افراد گرم مزاج ممکن است بعد از خوردن انجیر دچار خارش پوست و درد دهان و گلو شوند. بروز علائم آلرژی بیشتر به دلیل مصرف انجیر تازه و آب لاتکس موجود در انجیر است.

اگر مزاجتان سرد و مرطوب است، بهتر است از انجیر خشک استفاده کنید تا مزاجتان خیلی خیس نشود.

اگر مزاج شما سرد و خشک است، انجیر تازه بخورید. اگر از انجیر خشک استفاده می کنید، بهتر است آن را در آب و گلاب خیس کنید و سپس بخورید.

اگر به محصولات ارگانیک نیاز دارید، امروز برای سبدهای بالای 150 هزار تومان کد تخفیف 20 هزار تومانی قرار دادیم! این فرصت را از دست ندهید..

انجیر چه فوایدی دارد؟

بهترین انواع انجیر تازه و خشک به شرح زیر است:

اسکنپین
شربت آویشن
شربت ریواس
آنسیون
انجیر را می توان با سایر غذاها مانند گردو و بادام نیز میل کرد.

Mohammad Shoja

از چه نوع انجیر استفاده کنیم؟

انجیر میوه ای

انجیر مرغوبی است که میوه آن شیرین و تازه است. فرقی نمی کند چه رنگی باشد، معمولاً انجیر زرد خوراکی محسوب می شود و انجیر سیاه خاصیت دارویی دارد.

محصولات انجیر چیست؟

همانطور که می دانید انجیر به دو صورت تازه و خشک مصرف می شود.

محصولات از انجیر تهیه می شود که در فصول دیگر سال مورد استفاده قرار می گیرد.

برخی افراد انجیر خشک را با گردو، کنجد و بادام آسیاب می کنند.

از انجیر برای تهیه مربا، شربت، مسقطی، کمپوت، سرکه، ترشی، بیسکویت و ... نیز استفاده می شود. همچنین اگر به مربای انجیر علاقه دارید، می توانید با مراجعه به مقاله طرز تهیه مربای انجیر، طرز تهیه این مربای خوشمزه و بی نظیر را یاد بگیرید.

آب انجیر یکی از مهمترین فرآورده های این میوه لذیذ و لذیذ است، زیرا در تهیه داروهای ملین و آب میوه ها (شربت وگان، شربت ویکولاکس و ...) از آن استفاده و مصرف می شود.

دوستان عزیز می توانید با مراجعه به صفحه خرید انجیر بهترین انجیر خشک موجود در ایران را از فروشگاه انجیرتک خریداری کنید.

مزیت های انجیر خشک

بواسیر را متوقف می کند و برای نقرس مفید است.

ضد نفخ، باد و قولنج بدن.

وجود فسفر فراوان در انجیر می تواند در رشد هوش و حافظه برای همه افراد به ویژه کودکان موثر باشد.

انجیر بوی بد دهان را از بین می برد.

انجیر پخته نیز مرهمی برای سوختگی و جای جوش به ویژه جوش های دندان است.

گذاشتن برگ تازه انجیر روی زخم ها باعث تسریع التیام آنها می شود.

   اگر از زگیل و میخچه رنج می برید از آب انجیر سفید نارس استفاده کنید که باعث از بین رفتن آنها می شود.

   به تقویت اعضای قوی بدن مانند مو، استخوان و دندان کمک می کند.

خون و مایعات بدن را نرم و رقیق می کند.

رسوبات و مواد زائد را از بین می برد و ملین و صیقل دهنده دستگاه گوارش است.

هر چه انجیر تازه تر باشد، طعم بیشتری تولید می کند.

چاق کننده است

برای افرادی که سرماخوردگی دارند بسیار مناسب است. مخصوصاً در فصول سرد سال خشک است.

کلیه ها را گرم می کند.

خوردن انجیر تازه قدرت جنسی را افزایش می دهد.

به درمان صرع، شیدایی و جنون کمک زیادی می کند.

شربت انجیر نیز یک نوشیدنی نشاط آور مناسب برای پایان فصل گرما است. این خیسانده را می توان با مقداری گلاب ترکیب کرد تا خنک تر شود.

یکی از خواص انجیر کاهش حرارت بالای قلب، آرام کردن حرارت درونی و جلوگیری از عصبانیت و عصبانیت است.

انجیر یکی از مفیدترین میوه ها برای تقویت مغز، اعصاب و حافظه است.

برای تسکین درد و خشکی ریه و مجاری تنفسی و گلو مفید است.

انجیر مواد عفونی را به سمت پوست می کشد و دفع می کند.

مصرف زیاد انجیر باعث نفخ و اسهال می شود.

به دلیل قند زیاد این میوه، مصرف زیاد آن برای دیابتی ها مضر است.

مصرف زیاد انجیر به معده و چشم آسیب می رساند.

   انجیر تازه برای معده سنگین است. افرادی که معده ضعیفی دارند، به خصوص کسانی که از مشکلاتی مانند نفخ بعد از غذا و اسیدیته رنج می برند، بهتر است به جای انجیر تازه، انجیر خشک بخورند.

   انجیر برای کبد ضعیف مناسب نیست و هر که دچار ضعف کبد است انجیر را با گردو بخورد.

     مصرف زیاد انجیر برای دندان های ضعیف و معده مناسب نیست.