10 مزیت زنجبیل برای سلامتی

اولین سابقه استفاده از زنجبیل به 480 سال قبل از میلاد برمی گردد. زنجبیل گیاهی است که منشا آن آسیای جنوب شرقی است، اما یک ادویه رایج در غذاها از ریشه می آید. در حالی که زنجبیل طعم زیادی به غذا می‌افزاید، در طول تاریخ به عنوان یک شکل جایگزین از دارو نیز استفاده شده است.

اگر به دنبال سلامتی بهتر هستید، زنجبیل را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

1. هضم بهتر غذا با زنجبیل

زنجبیل به تسریع روند هضم و تخلیه سریع معده کمک می کند. افرادی که از مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه، زخم معده، یبوست و سندرم روده تحریک پذیر رنج می برند، ممکن است با افزودن زنجبیل به رژیم غذایی خود درمان شوند.

مطالعات نشان داده است کسانی که زنجبیل مصرف می کنند دو برابر زودتر از کسانی که زنجبیل استفاده  نمی کنند، هضم می شوند. حرکت در سیستم گوارشی را تندتر میکند و آنزیم های سالم را قوی میکند که به تجزیه غذاهایی که می خوریم کمک می کند.

2. سیستم ایمنی را با زنجبیل تقویت کنید.

جینجرول، ترکیب زیست فعال موجود در زنجبیل خام، با خواص ضد میکروبی و ضد قارچی خود، ایمنی را تقویت می کند. زنجبیل همچنین حاوی آنتی اکسیدان و خواص ضد التهابی دارد.

ترکیب این خواص فواید زیادی دارد. این فواید سلامتی زنجبیل و عوارض جانبی آن باعث بهبود سرفه، کاهش تب، مبارزه با عفونت ها، تسکین سردرد و تسکین سایر علائم مرتبط با سرماخوردگی و آنفولانزا می شود.

Mohammad Shoja

3. علائم PMS را با زنجبیل درمان کنید

درد پریود یک علامت رایج در طول سیکل قاعدگی زنان است، اما استفاده از زنجبیل ممکن است آن را آسان‌تر کند. استفاده از زنجبیل در سه روز اول پریود به تسکین درد کمک می کند و خواص ضدالتهابی آن نفخ را که در PMS رایج است، کاهش می دهد.

4. زنجبیل درمان کننده حال تهوع و ناراحتی معده

یکی از شناخته شده ترین عوارض جانبی زنجبیل، توانایی آن در تسکین حالت تهوع است. چه به دلیل بیماری حرکت، میگرن، تهوع صبحگاهی یا مشکلات کلی معده باشد، زنجبیل به آرام کردن معده ناراحت کمک می کند.

این کار را با خواص ضد التهابی، پاسخ گوارشی بهتر و هورمون هایی که فشار خون را برای آرام کردن بدن تنظیم می کنند، انجام می دهد.

5. ممکن است زنجبیل به سرطان کمک کند

تحقیقاتی که روی زنجبیل نشان داده است که برخی از خواص  آن ممکن است از برخی انواع سرطان جلوگیری کند. در حالی که این یک درمان نیست، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن به مراقبت  از بدن شما کمک می کند.

زنجبیل همچنین یک گزینه بی خطر برای کمتر کردن  علائم تهوع و درد است که اغلب با درمان سرطان همراه است. هنگامی که تحت شیمی درمانی هستید، افزودن زنجبیل به برنامه غذایی به مبارزه با عوارض جانبی درمان تهوع یا سرگیجه کمک می کند.

Mohammad Shoja

6. زنجبیل کاهش دهنده درد

زنجبیل یک درمان طبیعی است. این باعث می شود که آن را جایگزینی عالی برای داروهای مسکن بدون نسخه کنید. جینجرول به عنوان یک ضد التهاب عمل می کند و برای از بین بردن ترکیباتی در بدن که منجر به درد می شود، عمل می کند.

خواص ضد التهابی موجود در زنجبیل باعث کاهش درد مرتبط با آرتریت و افزایش تحرک مفاصل می شود. به بیماران آرتریت اغلب داروهای ضد التهابی برای کاهش علائم آنها تجویز می شود، اما زنجبیل به عنوان یک جایگزین طبیعی عمل می کند.

7. پوست سالم داشته باش با زنجبیل

زنجبیل با آنتی اکسیدان ها، بالا بردن  گردش خون و فواید ضد عفونی کننده، سلامت پوست شما را بهبود می بخشد. آنتی اکسیدان ها از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کنند و سرعت تجزیه کلاژن را کم می دهند و پوست را جوان تر و حجیم تر نشان می دهند.

فواید ضد عفونی کننده آن علائم آکنه را بهبود می بخشد و با زنجبیل خام می توانید به خلاص شدن از شر جای جوش کمک کنید. خواص ضد التهابی زنجبیل همچنین به درمان پوست تحریک شده کمک می کند.

برخی دیگر از فواید تعجب برانگیز زنجبیل برای زیبایی را بررسی کنید.

8. کاهش وزن با زنجبیل

برخی تحقیقات ثابت میکند که استفاده از زنجبیل به کاهش وزن کمک می کند. زنجبیل سطح انسولین را کنترل می کند، متابولیسم را افزایش می دهد و به ریکاوری ورزش کمک می کند. زنجبیل با افزایش متابولیسم و ​​ایجاد احساس سیری برای جلوگیری از پرخوری به کاهش وزن کمک می کند.

این یک راه حل برای همه چیز نیست، اما وقتی با سایر تلاش های کاهش وزن شما ترکیب شود، می تواند نتایج شما را تکمیل کند.

Mohammad Shoja

9. از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند

زنجبیل علاوه بر فواید دیگر، به عنوان رقیق کننده خون نیز عمل می کند که در پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی مفید است. رقیق‌کننده‌های خون خطر لخته شدن خون را کم میکند که خطر حمله قلبی یا سکته را کاهش می‌دهد.

یکی دیگر از راه حل هایی که زنجبیل می تواند از بیماری قلبی جلوگیری کند، کاهش فشار خون و کلسترول است. تجمع کلسترول می تواند شریان ها را مسدود کند و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

زنجبیل همچنین گردش خون را بهبود می بخشد و قند خون را کاهش می دهد، که به قلب کمک می کند در اوج عملکرد خود باقی بماند.

10. عملکرد مغز را بهبود می بخشد

التهاب مزمن با گذر زمان  بر مغز شما تأثیر می گذارد و ممکن است باعث کاهش آن شود. ممکن است شرایط شناختی، مبارزات ذهنی یا بیماری آلزایمر ایجاد شود.

زنجبیل به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های قوی التهاب را کاهش می دهد و از مغز در برابر رادیکال های آزاد مراقبت می کند. همچنین با افزایش انتقال دهنده های عصبی در مغز ما که مسئول حافظه، تمرکز و زمان واکنش هستند، عملکرد حافظه را بهبود می بخشد.

زنجبیل حتی دوپامین و سروتونین را آزاد می کند تا به مبارزه با بیماری های روانی کمک کند

چگونه زنجبیل بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانیم
اگر نمی‌دانید که چگونه زنجبیل را برای فواید سلامتی استفاده کنید، راه‌های زیادی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی‌تان وجود دارد. روشی را بیابید که از آن لذت می برید و آن را به روال خود اضافه کنید.

1. چای زنجبیل مصرف کنید فوق العاده

یکی از محبوب ترین روش های استفاده از زنجبیل، چای است. برای تهیه چای زنجبیل، زنجبیل ورقه شده یا خرد شده را به آب اضافه کنید و دم کنید.

برای افزودن طعم بیشتر، چیزهایی مانند عسل یا لیمو را اضافه کنید. برخی از مارک های چای کیسه ای از پیش بسته بندی شده، انواع مختلفی از زنجبیل را ارائه می دهند، اگرچه ممکن است به اندازه زنجبیل خام مفید نباشند.

2. غذاهای خود را با زنجبیل چاشنی کنید 

زنجبیل خرد شده را به وعده های غذایی اضافه کنید تا از فواید آن بهره مند شوید و طعم بیشتری به آن اضافه کنید. زنجبیل در سیب زمینی سرخ کرده، سوپ و کاری به خوبی عمل می کند. حتی می توانید زنجبیل را به دسرها یا اسموتی ها اضافه کنید.

آیا به ایده هایی نیاز دارید؟ برخی از دستور العمل های شیرینی زنجبیلی ما را بررسی کنید.

Mohammad Shoja

3. آب زنجبیل چطور بخوریم.

دوز روزانه آب زنجبیل یکی از راحت ترین راه ها برای استفاده زنجبیل است. می توانید آنها را در خانه با آبمیوه گیری درست کنید.

بعضی از افراد حتی اگر نیازی به خوردن یک وعده غذایی کامل یا لذت بردن از نوشیدن آن نداشته باشند، برای فواید فوری بیشتر برای سلامتی، زنجبیل را به صورت خام مصرف می کنند.

برای سلامتی خود از زنجبیل استفاده کنید؟

اضافه کردن زنجبیل به برنامه غذایی یک راه ساده برای ترمیم سلامتی شماست. راه حل های زیادی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی خود با حداقل تلاش وجود دارد.

اگر سابقه مشکلات قلبی، هضم ضعیف، مشکلات وزنی دارید یا به سادگی می خواهید سالم بمانید، زنجبیل شما را پوشش می دهد. مجموعه ای از محصولات زنجبیل ما را از جمله زنجبیل فشرده بخرید یا دستور العمل ها را برای ایده های بیشتر در مورد نحوه افزودن زنجبیل به برنامه هفتگی خود مرور کنید.

بیشتر بخوانید: خواص انجیر خشک

ریشه زنجبیل در مقابل پودر زنجبیل کدام بهتر است؟

 دو شکل حاوی تمام فواید سلامتی زنجبیل هستند. اگرچه طعم و مزه ریشه تازه به سختی قابل کوبیدن است، پودر زنجبیل مغذی، راحت و مقرون به صرفه است.

 زنجبیل تازه برای مدتی در یخچال نگهداری می شود و پس از پوست کندن و خرد کردن می توان آن را فریز کرد. این پودر ماندگاری بالایی دارد و برای افراد پرمشغله بدون پوسته شدن یا بریدگی آماده مصرف است.

 اضافه می کند که او از خمیر زنجبیل استفاده می کند که در صورت نگهداری مناسب در یخچال یا فریزر می تواند حدود دو ماه تازه بماند.

آیا باید مکمل زنجبیل مصرف کنید؟

اسلاتری می گوید مکمل زنجبیل ضروری نیست و توصیه می کند کسانی که خواهان مزایای سلامتی زنجبیل هستند به جای قورت دادن قرص های زنجبیل که ممکن است حاوی مواد غیرقابل توجه دیگری باشد، از آن در غذاها و نوشیدنی ها استفاده کنند.

او خاطرنشان می کند که صنعت مکمل ها به طور کلی به خوبی تنظیم نشده است و اطلاع از کمیت، کیفیت و مواد افزوده شده در مکمل های غذایی تجاری موجود برای مصرف کنندگان می تواند دشوار باشد.

اسلاتری می‌گوید: FDA فقط گزارش‌های منفی مکمل‌های غذایی را بررسی می‌کند. مردم باید به طور کلی مراقب مکمل های غذایی باشند و مطمئن شوند که اثربخشی و مواد تشکیل دهنده آنها توسط شخص ثالث و نه فقط سازنده بررسی شده است.

در بیشتر موارد، سعی می‌کنم بیمارانم را به سمت دریافت مواد مغذی از طریق غذاها و محدود کردن مکمل‌ها هدایت کنم.»Mohammad Shoja

زنجبیل را چگونه باید مصرف کرد؟

علاوه بر چای، دستور العمل های طعم دهنده زیادی وجود دارد که شامل زنجبیل به شکل ریشه زنجبیل تازه رنده شده یا خرد شده، خمیر زنجبیل یا پودر زنجبیل خشک است.

اسلاتری می گوید: «من عاشق روشی هستم که زنجبیل می تواند شیرینی میوه را متعادل کند. "و طعم آن با غذاهای خوش طعم مانند عدس عالی است."

ترشی زنجبیل، برش های نازک که اغلب با سوشی سرو می شود، گزینه دیگری است. دکتر اشاره می کند که ادویه شیرین و تند مواد سالم زنجبیل را با فواید پروبیوتیک ترشی ها فراهم می کند. او اضافه می کند که در مقایسه با سایر مواد ترشی، ترشی زنجبیل دارای سدیم بالایی نیست.

عوارض جانبی زنجبیل که باید بدانید

دکتر می‌گوید تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف زنجبیل در مقادیر معمولی برای اکثر مردم بی‌خطر است - مانند آنچه در غذاها و دستور العمل‌ها یافت می‌شود. با این حال، دو نگرانی وجود دارد.

او هشدار می دهد: "دوزهای بالاتر، مانند آنچه در مکمل های غذایی یافت می شود، ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد." "تحقیق قطعی نیست، اما افرادی که تحت درمان ضد انعقاد (رقیق کننده های خون مانند وارفارین، آسپرین و غیره) هستند، ممکن است بخواهند احتیاط کنند."

او می‌گوید تحقیقات در حال بررسی این موضوع هستند که آیا مقادیر زیاد زنجبیل ممکن است بر انسولین و قند خون تأثیر بگذارد یا خیر، بنابراین تا زمانی که اطلاعات بیشتری در این مورد مشخص نشود، افراد مبتلا به دیابت می‌توانند از مقادیر طبیعی زنجبیل در غذا لذت ببرند، اما باید از مکمل‌های زنجبیل با دوزهای زیاد خودداری کنند.