خواص انجیر سیاه فواید بینظیر انجیر سیاه
پارس انجیر تک دوشنبه, 9 مرداد 1402 0
انجیر سیاه از زمان های قدیم با سلامتی و رفاه همراه بوده است. آنها به طور نمادین با دیمتر، الهه یونانی کشاورزی و باروری مرتبط هستند و در روم باستان به خدای باکوس معرفی شدند.
انجیرسیاه میوه معمولی شما نیست، از نظر فنی دسته ای از گل های وارونه است که اگر به حال خود رها شود، از داخل به بیرون شکوفا می شود. معمولاً در مدیترانه و خاورمیانه رشد می کند - مکان هایی که در بیشتر سال گرم، آفتابی و خشک هستند.
قبل از اینکه شکر رایج شود، انجیرسیاه معمولا برای شیرین کردن دسرها استفاده می شد - ممکن است نام "پودینگ انجیرسیاه" را شنیده باشید. امروزه، با دور شدن مردم از قندهای تصفیه شده، بسیاری از آنها به انجیرسیاه روی می آورند تا جایگزینی سالم برای آنها فراهم کنند.
فواید سلامتی با انجیر سیاه
یکی از دلایلی که بسیاری از وبسایتهای تغذیه سالم از انجیر استفاده میکنند این است که انجیر هوسهای شیرین را برطرف میکند و در عین حال چندین فواید مهم برای سلامتی دارد. در واقع، حتی اگر به دنبال سیر کردن شیرینی خود نیستید، ممکن است از افزودن انجیر به رژیم غذایی خود سود ببرید. در اینجا برخی از خواص انجیر سلامتی که می توانید در هنگام خوردن انجیر از آن لذت ببرید، آورده شده است.
کاهش فشار خون بالا با انجیر سیاه
فشار خون بالا که به عنوان فشار خون نیز شناخته می شود، می تواند منجر به عوارضی مانند بیماری قلبی و سکته شود. یکی از عواملی که منجر به فشار خون بالا می شود، عدم تعادل پتاسیم ناشی از مصرف زیاد سدیم و کمبود پتاسیم است.
انجیرسیاه یک غذای غنی از پتاسیم است و می تواند به اصلاح این عدم تعادل کمک کند. در همین حال، سطوح بالای فیبر موجود در انجیرسیاه می تواند به دفع سدیم اضافی از سیستم کمک کند.
بهبود هضم با انجیر سیاه
مشکلات گوارشی از یبوست تا اسهال متغیر است. در هر دو انتهای طیف، افزایش مصرف فیبر می تواند کمک کننده باشد. انجیر علاوه بر فیبر بالایی که دارد از راه دیگری به هضم غذا کمک می کند. آنها منبع بسیار خوبی از پری بیوتیک ها هستند که سلامت کلی روده را بهبود می بخشد.
افزایش تراکم استخوان
انجیرسیاه منبع خوبی از کلسیم و پتاسیم است. این مواد معدنی با هم می توانند تراکم استخوان را بهبود بخشند که به نوبه خود می تواند از شرایطی مانند پوکی استخوان جلوگیری کند.
مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی غنی از پتاسیم، به ویژه، می تواند سلامت استخوان را بهبود بخشد و چرخش استخوان را کاهش دهد. در همین حال، کلسیم یک جزء ساختاری اصلی استخوان است و افزایش دریافت کلسیم برای بهبود ساختار معدنی استخوان در کودکان و نوجوانان ثابت شده است.
یکی از مزایای اصلی انجیرسیاه این است که به طور طبیعی بدون چربی و بدون کلسترول است. همچنین منبع عالی از موارد زیر است:
ویتامین A
ویتامین سی
کلسیم
اهن
پتاسیم
منیزیم
مواد مغذی در هر وعده
یک انجیر متوسط (2 اینچ) حاوی:
کالری: 37
چربی: 0 گرم
کلسترول: 0 میلی گرم
سدیم: 0.5 میلی گرم
کربوهیدرات: 10 گرم
فیبر: 1.45 گرم
شکر: 8 گرم
پروتئین: 0 گرم
اندازه های سرو
اگرچه انجیرسیاه در حد اعتدال سالم است، اما مهم است که به خاطر داشته باشید که اندازه سرو حدود یک انجیرسیاه متوسط است. اگر انجیر را زیاد بخورید، قند موجود در انجیر میتواند به سرعت اضافه شود، و بسیاری از دستور العملهایی که آنلاین میبینید به تعداد زیادی انجیر نیاز دارند. همیشه مقدار انجیر را در غذاهایی که می خورید در نظر داشته باشید و خود را محدود کنید تا میزان مصرف کلی قند خود را کم نگه دارید.
طرز تهیه دسر انجیرسیاه
انجیر تازه را می توان به راحتی به عنوان میان وعده مصرف کرد، یا از وسط نصف کرد و در سالاد یا ساندویچ ریخت تا ترد و طعم بیشتری داشته باشد. با این حال، روش های خوشمزه ای نیز برای پخت انجیر به عنوان شیرین کننده وجود دارد. یکی از گزینهها این است که انجیرسیاه را به قطعات کوچک خرد کنید و مانند کشمش آنها را به شکل خمیر درآورید. انجیر به طرز شگفت انگیزی در نان، کلوچه و کلوچه جفت می شود. میله های انجیر را می توان با پختن برش های انجیر روی حرارت متوسط تا زمانی که نرم و مرطوب شوند درست کرد. پس از آن، می توان آن را با مواد دیگر در ماهیتابه فشرده کرد. گزینه دیگر این است که انجیرها را از طول برش دهید، با عسل و دارچین مزه دار کنید و به مدت 40 دقیقه در فر تفت دهید تا یک دسر شیرین یا غذای خوشمزه درست کنید.