انجیر درجه یک
دوشنبه, 5 دی 1401 0
در این مقاله قصد داریم شما را با یک نژاد انجیر درجه یک در ایران آشنا کنیم. یکی از معروف ترین انجیرهای ایران که بخش اعظم آن به صورت تازه خوری مصرف می شود، انجیر طارم است.
این انجیر در مساحتی به اندازه 143 هزار کشت میشود و یکی از نژادهای موفق در بین انواع انجیر تازه و خشک میباشد. بخش اعظمی از این تولیدات در این شهرستان به صورت سنتی خشک میشود.
بیشتر افراد ترجیح میدهند انجیرهایی را که به صورت طبیعی خشک میشوند خریداری کنند. در کارخانجات خشک کردن میوه، برای تمیز درآوردن دانه ممکن است از موادی استفاده کنند تا دانه ها حین خشک شدن سیاه نشوند.
اما انجیر درجه یک طبیعی از ویژگی های انجیر اعلا برخوردار بوده اما ممکن است رنگی تیره یا لاکی داشته باشد. این میوه تابستانی از اواخر بهار تا اوایل پاییز رشد میکند که برای خرید انجیر تازه طارم میتوانید در این فصل اقدام کنید. به راحتی می توانید با چند کلیک به سایت های فروش انجیر مراجعه کرده و خرید خود را انجام دهید.
انجیر ملین است و برای تعریق بسیار موثر است. با مصرف انجیر تازه و خشک در فصل تابستان میتوان حرارت و تشنگی را تسکین داده و بدن رادربرابر یک فصل گرم مقاوم کرد.
انجیر درجه یک در سایزهای مختلف
به طور کلی انجیر از هر نژاد و شهرستانی که باشد، میتوانید آنرا در سایزهای مختلف خریداری کنید. این موضوع را باید بدانید که انجیر درجه یک درشت قیمت بیشتری نسبت به سایزهای ریز تر دارد.
انواع دیگر میوه انجیرهای پرک و چاکدار هستند که در هر باغ تنها ده درصد از میوه ها را شامل میشوند. به این دلیل قیمت انجیرهای پرک بیش از سایر درجات تعیین میشود.
در بازار خشکبار شما در صورت تمایل به خرید انجیر طارم آن را با اسامی مختلف و ارقام متنوع میتوانید در اختیار بگیرید. انجیرهای سفید کاشانی، انجیرهای با رنگ سیاه کاشانی، انجیرهای نقلی و زرد و محلی طارم از جمله ارقام انجیر نژاد طارم می باشند.
در کل انجیر با درجه بندی های مختلف در بازار خرید و فروش میشود که از جمله آنها میتوان به موارد روبرو اشاره کرد. انجیر پرک، انجیر چاکدار، انجیر غنچه AAA ، انجیر AA و انجیر A که در درجات بعدی انجیرهای فله AB و ضایعاتی قرار میگیرند.
انجیر استهبان اعلا
نوبتی هم که باشد، نوبت به معرفی انجیر استهبان به عنوان یکی از بهترین انجیرهای دنیا میرسد. انجیر درجه یک استهبان در ایران و دنیا شناخته شده است. ظاهری گلابی شکل دارد که بسیار آبدار بوده و طعم آن شیرین و بی نظیر است.
در حجم بالا تولید میشود و اکثر دانه های آن به درخت خشک میشوند. علت ماندن دانه ها به درخت بند سفت میوه ها میباشد. هر چه دانه بیشتر به درخت بماند، بهتر خشک شده و از پوسیدگی یا ترشیدن در امان می ماند.
ارگانیک رشد کرده و ارزش غذایی آن بالا میرود. برای خرید انجیر اعلا میتوانید از سایت های تخصصی ارائه انجیر خشک و تازه اقدام کنید.