پودر انجیر کال
دوشنبه, 5 دی 1401 0
برای خرید پودر انجیر کال جهت نرم کردن گوشت کلیک کنید |
تنها تولید کننده پودر انجیر کال در ایران
فرق بین پودر انجیر کال و پودر انجیرخوراکی
اگر پودر انجیر با فشردن بهم بچسبد و نرم و گوشی باشد پودر انجیر استهبان خوراکی هست و برای گوشت مناسب نیست پودر انجیر کال مثل ادویه کاملا خشک و از هم جدا میشوند و به هم نمیچسبند
پودر انجیر خوراکی شیرین هستند و برای استفاده از کیک و کلوچه و مخلوط با کنجد و گردو استفاده میکنند که یک معجون قوی هست برای کودکان و سالمندان ولی پودر انجیر کال شیرین نیست و فقط برای نرم کردن گوشت بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
زمانی که انجیر به کمال خود نرسیده و به اندازه کافی رشد نکرده باشد، به اصطلاح کال می ماند. این میوه به دلیل بند سستی که دارد، به راحتی از درخت جدا شده و درون سبد بگذارید. از میوه های نارس برای تولید پودر انجیر کال استفاده میشود.
انجیر رسیده خواص زیادی دارد و انجیر کال نیز فواید خاص خود را دارا میباشد. انجیرهای کال برای مصارف خوراکی استفاده نمی شوند، آنها را جمع آوری کرده و برای تولید پودر یا آرد استفاده می کنند. از انجیرهای نارس جهت نرم کردن گوشت کبابی استفاده میکنند.
خوردن پودر انجیر کال نارس توصیه نمیشود برای خوردن میتوانید از پودر انجیر خشک خوراکی استهبان استفاده کنید لینک پودر انجیر استهبان در طول روز، میتواند برای بیماریهای ریوی و قلبی مناسب باشد. برای درمان کم خونی مناسب بوده و سرشار از آنتی اکسیدان میباشد. انجیر خشک را در هر فصل میتوان تهیه کرده و مورد استفاده قرار داد. هرگز نباید از خواص این میوه ارزشمند غافل بوده و به صورت خشک یا پودر در غذاها و شیرینی جات استفاده کرد.
خشک کردن انجیر کال
انجیر کال به انجیرهای سبز رنگ بدون آب گفته میشود که به صورت ریز یا درشت بصورت نارس چیده میشوند و ده روز خشک میشود . انجیر برای رشد کردن به خاک مناسب، هوای گرمسیری و آب کم نیاز دارد. با آسیاب کردن انجیرهای نارس میتوان پودر انجیر کال را تولید نموده و در زمینه های مختلف مورد استفاده قرار داد. برای مثال کبابی ها از جمله مشهورترین بخش هایی هستند که از این محصول یا فرآورده استفاده می کنند.
با مصرف یک قاشق از پودر انجیر در گوشت یا ملات کباب، میتوان کباب را ترد کرده و آن را خوشمزه تر تناول کرد. فرآورده های انجیر در فروشگاه های مختلف عرضه خشکبار موجود است. حین خرید باید به تازگی و کهنگی پودر توجه نمود. پودر تازه از انجیر تازه حاصل میشود که در طعم و مزه غذا و شیرینی جات تاثیر به سزایی دارد.
تولید پودر انجیر کال
اگر دوست دارید نسبت به تازگی و کیفیت پودر انجیر تان مطمئن باشید، بهتر است خود انجیرنارس تهیه سپس اقدام به پودر کردن آن نمایید. انجیر کال را میتوان با قیمت مناسب و ارزان تهیه نموده و با چرخ کردن آن به پودر انجیر کال با قیمت مناسب تر از بازار دست یافت.
انجیرهای سبز آبدار با بافت نرم به صورت تازه به مصرف میرسند و علاوه بر این خشک هم میشوند.
انجیرهای سالم را که بی آب هستند و نمیتوان به هیچ طریقی مصرف نمود آسیاب می کنند. همان طور که گفته شد، از این محصول برای قنادی ها، مصارف خانگی، جوشانده و دمنوش و ترد کردن کباب استفاده میشود.
نظر خود را ثبت کنید
لیست دیدگاه های منتشر شده
سفارش یک بسته پودر انجیر کال
تماس بگیرید 0912005427 یا از طریق سایت سفارش دهید روی محصول https://anjirtak.ir/product/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%84