انجیر تازه و خشک با کیفیت های مختلف در بازار موجود است که برای خرید انجیر اعلا باید به یکسری نکات دقت کرد. انتخاب مرکز فروش ویژه انجیر اعلا از مهمترین گام ها در خرید است. این امر در خرید انجیر در حجم انبوه بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. انجیر اعلا باید عاری از هر گونه آفت باشد و از لحاظ ظاهر و سایز و رنگ نیز استانداردهای لازم را داشته باشد.

فروشگاه های زیادی کار فروش انجیر مرغوب را انجام میدهند. علت این امر تولیدات با کیفیت انجیر ایران است. شهرستان های زیادی در کشور ایران اقدام به تولید انجیر میکنند که علت آن شرایط اقلیمی این سرزمین است که بسیار گرمسیری است و برای تولید و رشد انجیر مناسب است. مرکز فروش ویژه انجیر اعلا به دو صورت حضوری و اینترنتی در اختیار خریداران قرار دارد. هر کس بسته به منطقه ای که دوست دارد انجیر را از آنجا تهیه کند، میتواند کار خرید را با سهولت بیشتری انجام دهد.مرکز-فروش-انجیر-خشک

انجیر اعلا چه ویژگی هایی دارد؟

انجیر اعلا از لحاظ ظاهری دارای رنگی سفید است و از لحاظ طعم و مزه بسیار شیرین و خوشمزه است. مورد دیگری که باید هنگام خرید محصول از مرکز فروش ویژه انجیر اعلا به آن دقت کنید، خرید محصول سالم است. انجیری سالم است که از درون دچار آفت نشده و مدت زمان طولانی از نگهداری آن نگذشته باشد. انجیر تازه بسیار نرم و تازه است.

در حالیکه انجیرهای خشک که برای سال جدید نباشند، بسیار خشک بوده و طعم کهنگی دارند. انجیرهای ارگانیک نیز جز انجیرهای اعلا دسته بندی میشوند. زیرا در طول رشد برای نگهداری آنها از کود های شیمیایی و طبیعی استفاده نشده است و از گزند آفات در امان مانده است.

ویژگی دیگری که در این دسته از انجیرها می توانید بیابید، سایز درشت و پرک بودن آنهاست. انجیرهای پرک از محبوبیت زیادی بین خریداران برخوردار هستند. زمانی که شما بتوانید درون انجیر را مشاهده کنید، انتخاب بهتری خواهید داشت به همین دلیل انجیر پرک در دسته انجیرهای اعلا قرار دارد.مرکز-فروش-انجیر-خشک1

قیمت انجیر در مرکز فروش ویژه انجیر اعلا

قیمت انجیرهای خشک بر اساس سایز و برند و نژاد انجیر تعیین میشود. در مرکز فروش ویژه انجیر اعلا شما انجیرهای متفاوتی از شهرهای مختلف ایران مشاهده می کنید. در بین انجیرهای تولید شده در ایران، انجیرهای شهرستان استهبان از قیمت بالاتری نسبت به سایر انجیرها برخوردار میباشد. علت آن ارگانیک بودن طریقه رشد آن است.

از مقاومت بالایی در بین انجیرها برخوردار بوده و مدت زمان طولانی به درخت می ماند. زمانی که میوه مدت زمان زیادی به درخت بماند، ارزش غذایی آن بالا رفته و از ارزش بیشتری از لحاظ مادی برخوردار میشود.مرکز-فروش-ویژه-انجیر-خشک