شیراز واقع در استان فارس، یکی از شهرستان های اشباع ایران از لحاظ تولید انجیر است. در این استان منطقه ای به نام استهبانات قرار دارد که اکثر مردمان آن به تولید و فروش انجیر در شیراز مشغول هستند. بیش از دو سوم زمین های استهبان زیر کشت نهال انجیر قرار دارد.

بیشتر فروش انجیر در شیراز توسط باغداران استهبان به صورت خشک صورت میگیرد. علت این امر نژاد مناسب انجیر استهبان برای خشک شدن است. بسیار مقاوم بوده و مدت زمان زیادی به درخت متصل می ماند. نتیجه ی این اتصال تغذیه بیشتر از خاک و ریشه درخت است.

هر چه انجیر بیشتر به درخت متصل بماند، از نور خورشید بیشتر تغذیه کرده و آب آن هم بیشتر میشود. انجیرهای استهبان از لحاظ ظاهری، بسیار گوشتی و دارای رنگ زرد هستند. تمامی عوامل ذکر شده فاکتورهایی است که باعث صادرات انجیر خشک ایران به سایر نقاط جهان نیز شده است.فروش-انجیر-در-شیراز

فروش انجیر در شیراز به صورت عمده

کسانی که توزیع کننده انجیر خشک به صورت عمده هستند میتوانند به صورت مستقیم خرید خود را از شیراز انجام دهند. فروش انجیر در شیراز به صورت عمده به دو طریق حضوری و اینترنتی انجام میشود. کسانی که در فاصله جغرافیایی از این منطقه قرار دارند میتوانند به راحتی از طریق سایت به ثبت سفارش خود بپردازند.

در صورتی که فروش انجیر در شیراز به صورت اینترنتی انجام شود، قیمت آن برای بسیاری از افراد یکسان خواهد بود. علت آن حذف شدن واسطه ها از سر راه معامله است. در حالیکه اگر خرید و فروش به صورت حضوری انجام شود، به تناسب فاصله ای که مناطق از منبع توزیع دارند، باید سود دلالان را نیز پرداخت کنند. اگر جز مصرف کنندگان خانگی انجیر خشک نیز هستید میتوانید از خرید و فروش انجیر در شیراز به صورت مستقیم با قیمت پایین تر بهره ببرید.فروش-انجیر-در-شیراز-استهبان

نحوه خشک شدن انجیر استهبان

نحوه خشک شدن انجیر استهبان بسیار ویژه بوده که همین امر سبب افزایش فروش و قیمت  انجیر در شیراز شده است. میوه ها در این شهرستان به دلیل مقاومت بالا به درخت متصل می ماند تا خود به خود از درخت جدا گردد. با ماندن انجیر به درخت احتمال ترشیدن آن در اثر رطوبت کاهش می یابد.

زمانی که انجیر از درخت چیده شده و روی زمین زیر نور خورشید قرار میگیرد، ممکن است در معرض باران و نم و رطوبت دچار مشکل شود. موضوع دیگر آب های زیرزمینی غنی شهرستان استهبان است که باعث تغذیه بهتر میوه ها از آب میشود و همین امر باعث آبدار و گوشتی شدن انجیرها میشود.فروش-انجیر-در-شیراز-فارس