مشخصات انواع انجیر خشک

فروش انجیر دیم استهبان خرید و قیمت ۱۰۰% مناسب

فروش-انجیر-دیم

به طور کلی انجیر دیم یا محصولات دیم به محصولاتی گفته میشود که نیاز به آب زیادی ندارد و در مناطق گرم و خشک کاشته میشوند. فروش انجیر دیم نیز از میوه هایی که از نهال های دیمی به دست می آید صورت می پذیرد.
انجیر درختی است که در هر اقلیمی رشد کرده و میوه های خاص خود را دارد به همین دلیل نژادهای مختلف انجیر را در کشور دارا می باشیم. از آنجایی که ایران منطقه ای گرمسیری بوده و کاشت نهال انجیر نیاز به آبیاری فراوانی ندارد، کشت انجیر بسیار مقرون به صرفه میباشد.
همچنین فروش انجیر دیم بعد از چهار سال از زمان کاشت شروع شده و تا ۲۰ الی ۳۰ سال ادامه خواهد داشت. انجیر را در مناطق مرطوب شمالی، مناطق خشک و مناطق سردسیر داریم. حتی آب باران نیز برای رشد میوه انجیر دیمی کافی میباشد.فروش-انجیر-دیم-و-کوهی

نحوه خشک کردن انجیر ها

روش های مختلفی برای خشک کردن انجیر وجود دارد. فروش انجیر دیم بسته به نحوه خشک شدن انجیر با قیمت های مختلفی صورت میگیرد. یکی از روش های خشک کردن انجیر، چیدن انجیر و پهن کردن آن در برابر نور خورشید میباشد.
این روش سنتی است و برای خشک کردن حجم بالای انجیرهای کشت شده مناسب نمیباشد. زیرا انجیر در اواخر بهار به دست آمده و تا اواسط پاییز ادامه دارد. نیاز به سطحی وسیع و خشک دارد که انجیرها پهن شده و رطوبت شان را از دست بدهند. در صورت ریزش باران ممکن است حجم زیادی از تولیدات باغداران از بین برود.
مورد دیگری که باغداران برای خشک کردن میوه های خود به کار میبرند، نخ کردن انجیرها میباشد. فروش انجیر دیم به صورت آردی از بین این انجیرها صورت میگیرد. برای اینکه انجیر میوه ای مرطوب است و احتمال دارد در کنار هم که از نخ رد می شوند، به هم بچسبند، به آنها آرد میزنند. انجیرها را در برابر نور آفتاب قرار داده و اجازه میدهند تا خشک شود.
روش دیگر خشک کردن انجیرها استفاده از فر های کارخانجات است که به صورت بهداشتی دانه ها درجه بندی شده و خشک میشوند.فروش-انجیر-دیم-خشک-استهبان

فروش انجیر دیم استهبان

بهترین شیوه خشک کردن انجیر به انجیر استهبان تعلق دارد. در منطقه استهبان که در شیراز واقع شده است، فروش انجیر دیم به وفور صورت میگیرد. مشتریان انجیرهای خشک این منطقه ایرانیان و کشورهای خارجی هستند. قیمت انجیرهای استهبان بسیار بالاست و علت آن نحوه خشک شدن دانه ها به درخت میباشد.
زمانی که دانه به درخت مدت زمان زیادی می ماند، به خوبی رشد کرده و به کمال میرسد. با متصل ماندن میوه به درخت ، انجیر تا زمانی که خشک شود، از خاک تغذیه کرده و آبدار تر میشود.
در نتیجه طعم انجیر شیرین شده و از آفات و ترش شدن در اثر رطوبت میوه در امان میماند. همه این عوامل در کیفیت انجیر تاثیر گذاشته و به تبع قیمت آن افزایش می یابد.فروش-انجیر-دیم

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Enter Captcha Here : *

Reload Image