شرکت انجیر

کارخانه انجیر استهبان قیمت عمده کیفیت عالی

کارخانه-انجیر-خشک-تولیدی

استهبان شهری در استان فارس است که بیشتر مردمان آن به کاشت نهال انجیر مشغول هستند. تولید انجیر تبدیل به اصلی ترین کسب و کار این منطقه شده است. کارخانه انجیر استهبان نیز در این منطقه برای فرآوری بهتر محصولات راه اندازی شده است. انجیر استهبان آزمایش خود را در داخل مرزها و خارج از آن پس داده است. از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و طعم بی نظیری دارد. کارخانه انجیر استهبان به صورت مستقیم یا از طریق بازرگانی های مختلف کار صادرات را انجام میدهد. کشورهای عربی، اروپایی، آسیای شرقی و چین از جمله کشورهای وارد کننده این محصول هستند. نزدیک دو سوم از زمین های استهبان به کشت این میوه اختصاص یافته است. شیوه خشک شدن آن به صورت طبیعی و در کارخانجات توانسته آن را از سایر محصولات کشور متمایز کند.کارخانه-انجیر-خشک

علت صادرات انجیر استهبان

شاید این سوال برایتان پیش بیاید، بین تعداد زیادی برند انجیر در ایران چرا استهبان صادر میشود؟ دلیل آن ارگانیک بودن محصولات این منطقه است. کارخانه انجیر استهبان با دسته بندی محصولات طبق گریدهای مختلف، انجیرها را با بسته بندی به سایر کشورها انتقال میدهد. چیزی که مورد توجه اکثر افراد قرار گرفته است، نحوه خشک شدن انجیر است. همگان میدانیم، انجیر به سرعت از درخت افتاده و مدت زمان زیادی به آن متصل نمی ماند. اما نژاد نهال استهبان به گونه ای است که قادر به حفظ انجیرها به درخت در مدت زمان بیشتری است. زمانی که میوه ها به درخت بیشتر متصل بمانند، تغذیه بیشتری از خاک و نور و آب خواهند داشت. در نتیجه از لحاظ ارزش غذایی در رده بالاتری قرار خواهند گرفت. در نتیجه این عامل باعث استقبال کشورهای خارجی از محصولات استهبان شده است.کارخانه-انجیر-خشک-استهبان

کارخانه انجیر استهبان و خرید محصولات ارگانیک

کارخانه انجیر استهبان محصولات ارگانیک باغداران را خریداری کرده و طبق گریدهای مختلف آنها را بسته بندی میکند. گرید های موجود در بازار که با توجه به سایز میوه ها تعیین می شوند، به شرح زیر میباشد:
۱-  انجیر گرید AAA : این دسته شامل میوه هایی با قطر ۲۴ تا ۲۸ میلیمتر میباشد. رنگ دانه ها روشن و یکدست بوده و نباید بیش از ۱۵ درصد انجیر تیره در آن وجود داشته باشد. به صورت پرک و بسته عرضه میشود.
۲-  انجیر گرید AA : در کارخانه انجیر استهبان دانه های سایز ۲۰ تا ۲۴ میلیمتر در این گرید قرار میگیرند. رنگ دانه ها یکدست بوده و تنها ۲۵ درصد از دانه ها میتوانند دارای رنگ تیره تر باشند.
۳-  انجیر گرید A : میوه های با سایز ۱۸ تا ۲۰ میلیمتر قطر، در گرید A قرار گرفته و به صورت پرک و بسته به بازار عرضه میشوند. نزدیک ۴۵ درصد از دانه ها میتوانند دارای رنگ تیره باشند. و از لحاظ کیفی میوه های گریدهای مختلف نباید با هم متفاوت باشند. تفاوت قیمت محصولات فقط به خاطر سایز و شکل ظاهری محصولات است، نه تفاوت کیفیت آنها!!!!کارخانه-انجیر-خشک-تولیدی

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Enter Captcha Here : *

Reload Image