مشخصات انواع انجیر خشک

انجیر تازه درجه یک و مرغوب استهبان

انجیر-تازه-ارزان

میوه انجیر از گونه های مختلف درخت، از خانواده توت ها، به دست می آید. بیش از ۶۰۰ گونه انجیر داریم که در مناطق گرمسیری به رشد میرسد. انجیر تازه در اواخر فصل اردیبهشت و اوایل خرداد به رشد رسیده و برداشت آن به اوایل فصل پاییز میرسد. برای اینکه یک درخت با شرایط ایده آل به رشد برسد، باید نهال آن در مکان های آفتابگیر کاشته شود.

مورد دیگر در به دست آمدن انجیر تازه با کیفیت، وضعیت خاک است که بسیار مهم است. تغذیه عمده درخت انجیر از خاکی است که در آن ریشه کرده است.

اگر زمینی که نهال انجیر در آن کشت میشود، دارای زهکشی مناسب باشد، شما رشد بهتری از نهال خواهید داشت.
خاکهای شنی برای کاشت انجیر تازه بسیار مناسب بوده و از لحاظ دمایی بهتر است در شرایط ۲۵ تا ۳۵ درجه سانتیگراد کاشته شود. و زمان مناسب برای کشت نهال انجیر ابتدای اسفند تا اواسط فروردین است.انجیر-تازه-ارزان

شرایط نگهداری از نهال انجیر تازه

میوه های درخت انجیر به رنگ های مختلف تولید میشود. انجیر تازه در فصل رویش به رنگ های زرد، سبز و سیاه به بازار عرضه میشود. در صورتی میتوان باردهی مناسبی از درخت انجیر انتظار داشت که اولا نهال مناسب برای شرایط اقلیمی محل کشت انتخاب شود.

دوما شرایط نگهداری از درخت به درستی رعایت شود. این نهال به آب زیادی نیاز ندارد و به صورت دیمی کشت میشود. یک درخت زمانی به آبیاری نیاز دارد که سطح خاک از آبیاری قبلی خشک شده باشد.
مورد دیگر استفاده از کودهای مناسب برای نگهداری انجیر تازه به درخت، تا رسیدن به کمال رشد است. البته که نهال های قوی و مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی میتوانند بدون نیاز به کود به رشد برسند.

اما در جاهایی که میوه ها به سادگی از درخت می افتند، بهتر است از کودهای ۲۰- ۲۰- ۲۰ و ۱۰- ۱۰- ۱۰ استفاده شود. این کودها برای تقویت میوه نهال استفاده میشود.

معمولا انجیرهای تازه از محبوبیت بیشتری برای مصرف و خشک کردن برخوردارند، اما نمیتوان از شیرینی انجیرهای سبز و خواص انجیر سیاه گذشت. از انجیر زرد برای تولید انجیر خشک و از انجیر های سیاه برای تولید کمپوت و مربا استفاده میشود.انجیر-تازه-ارزان

ویژگی های انجیر تازه خشک

انجیر تازه به صورت خشک، ویژگی های ظاهری دارد که میتوان آن را از ظاهر تشخیص داد. زمانی که شما به صورت حضوری به خرید انجیر میپردازید میتوانید با بو کردن آن متوجه تازگی یا ترشیدگی آن بشوید.

اگر انجیر را باز کنید، نباید شاهد آفت های زرد رنگ و لارو در دل انجیر شوید. با طعم و مزه کردن آن نیز باید احساس خوبی داشته و مزه آن مشمئز کننده نباشد.
روش دیگر خرید اینترنتی است که برای داشتن انجیر تازه به صورت خشک باید فروشگاه معتبر انتخاب نمود. یک فروشگاه معتبر ویژگی های مختلفی دارد که یکی از مهمترین آنها ضمانت مرجوعی کالا و پشتیبانی قوی حین خرید و فروش محصول میباشد. با داشتن آگاهی از ویژگی های یک انجیر خوب می توانید خرید مناسبی داشته باشید.انجیر-تازه-ارزان

برای خرید بهترین انجیر تازه و گوشتی با ما در ارتباط باشید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Enter Captcha Here : *

Reload Image